UP CRM - Fără Limite în Vânzări

Vezi cum iți poți revoluționa afacerea cu UP CRM

De ce UP CRM?

Nu îți pui limite în vânzări​

UP CRM este alegerea perfectă datorită capacității sale de a oferi o experiență integrată și simplificată pentru gestionarea relațiilor cu clienții. UP CRM vă permite să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii și să construiți relații durabile cu clienții.”

E-Factura

Gestionare Lead-uri

Generare Devize

Descoperă funcționalitățile noastre

E-Factura

Vă oferim o modalitate modernă și eficientă de a genera, trimite și gestiona facturile electronic, eliminând procesele manuale.

Leaduri

Gestionați cu ușurință potențialii clienți și interacțiunile inițiale, transformându-i în oportunități pentru afacerea dumneavoastră.

Oportunități

Urmăriți oportunitățile de vânzare în fiecare etapă, oferindu-vă o perspectivă cuprinzătoare asupra potențialelor tranzacții.

Oferte

Creați și gestionați oferte pentru clienți, urmărind detaliile și starea fiecărei oferte pentru o transparență maximă în procesul de vânzare.

Facturi

Simplificați procesul de facturare și gestionați eficient facturile pentru clienții dumneavoastră, oferindu-le o experiență fluidă și profesionistă.

Devize

Creează devize și printează-le direct folosind UP CRM. Transformă devizele în Facturi pentru a ușura facturarea.

Add Your Heading Text Here

Cu introducerea funcționalității de e-facturare în cadrul UP CRM, vă oferim o soluție modernă și eficientă pentru generarea, trimiterea și gestionarea facturilor electronice. Această nouă funcționalitate vă permite să eliminați procesele manuale și să vă simplificați fluxul de lucru prin automatizarea întregului proces de facturare. Cu e-factura, puteți crea rapid și ușor facturi electronice personalizate, să le trimiteți instantaneu către clienți și să urmăriți starea și plată acestora în timp real.

Inscrie-te pentru tips & tricks din vanzari

Alătură-te antreprenorilor de pe Social Media: